Guillotines

GuillotinesTitel – Guillotines
Auteur
Omschrijving – Producent Peter Chan („The Warlords”, “Wu Xia“) brengt met de remake van de klassieker „Flying Guillotine“ uit 1976 zijn grootste project tot nu toe. Met een indrukwekkend verhaal vol actie, spectaculaire vechtscènes en geweldige acteerprestaties zet de gerenommeerde regisseur Andrew Lau („Infernal Affairs“) een schitterend martial arts epos op de kaart. Het resultaat is een vernieuwde klassieker zoals zelden is ervaren.

De „Guillotines“ zijn een geheim doodseskader van keizer Yong Zheng. Hun doel is om alle vijanden van het keizerrijk op te sporen en te elimineren.
Maar al snel realiseren deze elite krijgers van het Rijk, dat ze opzettelijk worden misbruikt en worden uitgespeeld tegen elkaar. In hun allerlaatste grote missie, moeten de „Guillotines“ op meerdere fronten vechten om zo hun echte vijanden te ontmaskeren en hun eer en leven te redden!

Helaas is de film Guillotines niet gratis te downloaden, maar op dit moment is hij heel scherp geprijsd. Gratis films downloaden biedt u vele films gratis aan, maar de nieuwste films van 2013 zijn hierbij wel heel voordelig aan te schaffen via onze partner Bol.com. Deze film valt in de categorie Actie.

Zodra er betrouwbare en makkelijke diensten op de markt zijn waar u ook voordelig aan films kunt komen, alleen dan d.m.v. een internet download dan laten we dit weten. Tot dan vallen we toch terug op de klassieke DVD’s en Blu-rays die tevens een goede kwaliteit geven.

Prijs – 16.49
Download linkBekijk de film

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *