The hunger games

Het 2e deel van the hunger games is inmiddels al in de bioscoop van deze succesvolle filmserie, en bij deze geven we u een korte review op het eerste deel van The Hunger Games. Het is namelijk een film die zeker een aanrader is voor velen.

De film gaat over de personage Katniss die leeft in een wereld waarbij haar volk onderdrukt wordt door het centrale regime. Door opstanden vanuit het verleden heeft de centrale regering besloten om een spel te starten om het volk te vermaken. Uit elke staat komt 1 vertegenwoordiger die zijn/haar staat verdedigd in een spel waar maar een iemand het kan overleven. Dus het is een gevecht om te overleven die live uitgezonden wordt op televisie…….. The hunger games…..Het is een film vol spanning en dramatiek en ook een stuk romantiek.

Gratis films downloaden kan u niet alle films gratis aanbieden, daarom bieden wij u ook op een makkelijke manier en heel voordelig u de nieuwste films aan op een overzichtelijke manier. U kunt al deze films downloaden en bekijken via onze partners Videoland en Moviemax. Tevens kunt u deze films makkelijk en snel bestellen via Bol.com zodat u deze film de volgende dag al fysiek in huis heeft voor uw film collectie. Alle films zijn bij ons scherp geprijsd zodat u geen cent teveel hoeft uit te geven.

the-hunger-gamesKorte omschrijving:

Scifi-drama waarin Katniss (Jennifer Lawrence) deelneemt aan de jaarlijkse Hunger Games op televisie, waarin tieners uit twaalf districten vechten tot de dood. Gebaseerd op het boek ‘The Hunger Games’ van Suzanne Collins.

In een nabije toekomst is het voormalige Noord-Amerika verdeeld over twaalf districten die jaarlijks één jongen en één meisje leveren voor The Hunger Games. Hierbij worden de jongeren in een gigantische arena gezet, waar slechts één levend uit kan komen. De rest van het volk wordt gedwongen het mediaspektakel live op televisie te volgen. Wanneer het zusje van de zestienjarige Katniss Everdeen wordt geselecteerd voor The Hunger Games twijfelt ze geen moment en neemt ze haar plaats in. Vanaf dat moment heeft ze nog maar één doel: overleven tegen elke prijs…

Titel – The hunger games
Regiseur – Gary Ross
Bekende acteurs – Jennifer Lawrence, Josh Hutcherson en Liam Hemsworth
Verschijningsjaar – 2012

Download links – [bol_product_links block_id=”bol_52c906c0f1f4d_selected-products” products=”1002004012246347,9200000015354667″ name=”film” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”500″ cols=”2″ show_bol_logo=”undefined” show_price=”0″ show_rating=”0″ show_deliverytime=”0″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *