Kerst met Dora

Kerst met Dora is een 2 DVD set gevuld met allerlei leuke Dora filmpjes. Naast de vele gratis filmpjes die u overal op internet terug kunt vinden en via onze website van Gratis Films downloaden bieden we u ook een hele voordelige DVD aan van Dora, nee eigenlijk 2 DVD’s. Het zijn 2 DVD’s vol met Dora verhaaltjes en hoe Dora kerst viert.

Kortom veel plezier voor uw kind en dat voor nog geen 7,- op het moment van schrijven. Heeft u interesse hierin of een van de vele andere dvd’s? Klik dan eens op een van de links hieronder voor een mooi overzicht van alle Dora filmpjes en de vele aanbiedingen die er op dit moment zijn.

Gratis films downloaden kan u niet alle films gratis aanbieden, daarom bieden wij u ook op een makkelijke manier en heel voordelig u de nieuwste films aan op een overzichtelijke manier. U kunt al deze films downloaden en bekijken via onze partners Videoland en Moviemax. Tevens kunt u deze films makkelijk en snel bestellen via Bol.com zodat u deze film de volgende dag al fysiek in huis heeft voor uw film collectie. Alle films zijn bij ons scherp geprijsd zodat u geen cent teveel hoeft uit te geven.

kerst-met-doraKorte omschrijving:

KERST MET DORA bevat maar liefst 2 DVD’s. Dat betekent bijna 2 uur kijkplezier!

KERST MET DORA bevat de volgende DVD’s:
Dora’s Kerstfeest
Dora redt de Sneeuwprinses

Titel – Kerst met Dora
Verschijningsjaar – 2013

Download links – [bol_product_links block_id=”bol_52b985ddf3e6a_selected-products” products=”1002004007140998″ name=”kinder” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”250″ cols=”1″ show_bol_logo=”undefined” show_price=”0″ show_rating=”0″ show_deliverytime=”0″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *