Iron man 3

Wie kent Iron man nou niet? Iron man 3 is namelijk alweer de 3e film in de serie en zeker niet de slechtste. Het is een film waarin Tony Stark het moeilijk krijgt om zijn dubbelleven te blijven leiden, aangezien zijn geliefde ook telkens in gevaar gebracht worden. Het is een actie film vol met spektakel en snel opeenvolgende actie scenes. Kortom een geweldige film om je subwoofer en surround set eens goed vol open te zetten en eens lekker achterover te zitten.

Wie deze film serie nog niet kent zouden we wel aanraden om met deel 1 te beginnen en zo verder te kijken omdat je anders wel bepaalde informatie mist. Tevens is het voor de fan van de Iron man serie ook een aanrader om de Avenger film eens te kijken, waarin ook een rol voor Tony Stark aanwezig is. Klik op een van onderstaande links voor meer informatie hierover en de super kortingen die op dit moment aanwezig zijn bij onze partners.

Gratis films downloaden kan u niet alle films gratis aanbieden, daarom bieden wij u ook op een makkelijke manier en heel voordelig u de nieuwste films aan op een overzichtelijke manier. U kunt al deze films downloaden en bekijken via onze partners Videoland en Moviemax. Tevens kunt u deze films makkelijk en snel bestellen via Bol.com zodat u deze film de volgende dag al fysiek in huis heeft voor uw film collectie. Alle films zijn bij ons scherp geprijsd zodat u geen cent teveel hoeft uit te geven.

iron-man-3Korte omschrijving:

In Iron Man 3 krijgt de breekbare maar briljante Tony Stark te maken met een vijand wiens bereik geen grenzen kent. Wanneer Tony’s persoonlijke leven wordt vernietigd, begint hij aan een ingrijpende zoektocht naar de verantwoordelijke. Deze reis zal telkens zijn moed testen.

Met zijn rug tegen de muur is hij overgelaten aan zijn eigen apparaten en vindingrijkheid en moet Stark ervoor zorgen dat hij en zijn dierbaren het overleven. Terwijl Tony probeert terug te vechten ontdekt hij het antwoord op de vraag die hem al jaren achtervolgt: Maakt de man het pak of maakt het pak de man?…

Titel – Iron man 3
Regiseur – Shane Black
Bekende acteurs – Robert Downey Jr, Don Cheadle & Guy Pearce
Verschijningsjaar – 2013

Download links – [bol_product_links block_id=”bol_52b983c0244b5_selected-products” products=”1002004013712804,1002004013712805″ name=”films” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”500″ cols=”2″ show_bol_logo=”undefined” show_price=”0″ show_rating=”0″ show_deliverytime=”0″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *