Lock Up

Lock UpTitel – Lock Up
Auteur
Omschrijving – Nog zes maanden en hij komt vrij. Maar een wraakzuchtige gevangenisdirecteur gunt hem geen enkele toekomst meer. “Dit is de hel. Laat me je een rondleiding geven!” Dat zijn de onheilspellende woorden waarmee gevangenisdirecteur Drumgoole Frank Leone verwelkomt in Gateway Prison, een hellegat waar pijn en vernederingen om elke hoek loeren. Leone wil enkel heelhuids de dag doorkomen. Maar door een ongelukkig voorval in een andere gevangenis koestert Drumgoole een diepgewortelde haat tegen hem. Tussen de twee mannen ontstaat een bloedstollende mentale krachmeting.

Helaas is de film Lock Up niet gratis te downloaden, maar op dit moment is hij heel scherp geprijsd. Gratis films downloaden biedt u vele films gratis aan, maar de nieuwste films van 2013 zijn hierbij wel heel voordelig aan te schaffen via onze partner Bol.com. Deze film valt in de categorie Actie.

Zodra er betrouwbare en makkelijke diensten op de markt zijn waar u ook voordelig aan films kunt komen, alleen dan d.m.v. een internet download dan laten we dit weten. Tot dan vallen we toch terug op de klassieke DVD’s en Blu-rays die tevens een goede kwaliteit geven.

Prijs – 18.49
Download linkBekijk de film

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *