Resistance

ResistanceTitel – Resistance
Auteur
Omschrijving – In 1937, begon Japan hun invasie van China met het vermoorden van meer dan 300.000 mensen in de hoofdstad van Nanking. Japanse soldaten vermoorden Chinese vrouwen en meisjes op zeer wrede en barbaarse wijze.
Er wordt een verdrag bereikt tussen de twee landen, met de hulp van de VS, dat dergelijke onmenselijke mishandelingen van onschuldige Chinese burgers niet meer voor zal komen.

Echter, met de wereld in oorlog, blijven deze wreedheden bestaan.
Er gaan geruchten in Beijing, dat een gemaskerde man het vooral heeft gemunt op deze Japanse soldaten en deze systematisch vermoord.
Is hij de redder in nood…..?

Helaas is de film Resistance niet gratis te downloaden, maar op dit moment is hij heel scherp geprijsd. Gratis films downloaden biedt u vele films gratis aan, maar de nieuwste films van 2013 zijn hierbij wel heel voordelig aan te schaffen via onze partner Bol.com. Deze film valt in de categorie Actie.

Zodra er betrouwbare en makkelijke diensten op de markt zijn waar u ook voordelig aan films kunt komen, alleen dan d.m.v. een internet download dan laten we dit weten. Tot dan vallen we toch terug op de klassieke DVD’s en Blu-rays die tevens een goede kwaliteit geven.

Prijs – 10.49
Download linkBekijk de film

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *