Secret Army & Kessler – Complete Collection

Secret Army & Kessler - Complete CollectionTitel – Secret Army & Kessler – Complete Collection
Auteur
Omschrijving – Deze box bevat alle afleveringen van de drie seizoenen + alle afleveringen van Kessler, de spin off van Secret Army.

SECRET ARMY
‘In de Tweede Wereldoorlog werd het leven van duizenden neergeschoten piloten in Europa gered dankzij verschillende ontsnappingsroutes naar Engeland. Burgers zetten hun leven op het spel om de piloten langs de vluchtwegen te begeleiden. Secret Army vertelt het verhaal van een Belgische vluchtroute en de mensen die erbij betrokken zijn.

Lisa Colbert (Jan Francis), een Belgische verpleegster en oprichtster van de geheime organisatie ‘Lifeline’, helpt, onder de codenaam ‘Yvette’, om Britse piloten naar veiliger plaatsen te brengen. Het hoofdkwartier van Lifeline is ‘Le Candide’, een Brussels restaurant met als eigenaar Albert Foiret (Bernard Hepton) en wordt vaak bezocht door Duitse officieren. Ook de Nederlandse Natalie en Monique, de minnares van Albert, waren trouwe helpers van Lisa. De werking van Lifeline wordt echter bedreigd door de Duitse bezetter. De gematigde Major Brandt (Michael Culver) en de koele meedogenloze Sturmbahnfuhrer Kessler (Clifford Rose) ondernemen verwoede pogingen om de acties van Lifeline te stoppen.

Secret Army werd door de BRT voor het eerst uitgezonden in 1979 en kwam tot stand i.s.m. de BBC. De serie werd bedacht en geproduceerd door Gerard Glaister, een RAF piloot die meer dan 100 vluchten overleefde. De serie bestaat in totaal uit 3 seizoenen (43 afleveringen).

KESSLER
SS officier Kessler uit de populaire BBC dramareeks Secret Army, wordt uiteindelijk ingehaald door zijn verleden.
Secret Army volgde de activiteiten van Lifeline, een reddingsorganisatie die tijdens de Tweede Wereldoorlog geallieerde piloten terug hielp vanuit bezet België naar Groot-Brittanie. De meest gevreesde vijand van Lifeline was Ludwig Kessler, de fanatieke leider van de Gestapo. Secret Army eindigde met de ontsnapping van Kessler die zo zijn terechtstelling voor gepleegde oorlogsmisdaden kon ontlopen.

Deze reeks neemt 26 jaar later het verhaal van Kessler weer op. Een Belgische TV journalist, Van Eyck, interviewt de rijke Duitse industrieel Manfred Dorf, en confronteert hem voor de camera met zijn ware identiteit, Ludwig Kessler. Dorf ontkent, maar leeft op een tijdsbom. Vroeg of laat zal iemand hem ontmaskeren. Om zijn theorie kracht bij te zetten, nodigt Van Eyck leden van Lifeline – Albert, Monique en Natalie uit in de studio. Ook anderen zijn erg geïnteresseerd in Kessler, waaronder Bauer, lid van de Duitse Intelligentie Dienst, toegewijd aan het opsporen van voormalige Nazi?s die nog actief zijn binnen de Duitse Bondsrepubliek en Mical Rak, een aantrekkelijke Israëlische op zoek naar wraak omdat Kessler haar ouders naar Dachau stuurde. Maar Kessler is een geduchte tegenstander. Hij heeft hooggeplaatste vrienden en heeft niets van zijn wreedheid en psychotische ijver verloren. Hij is een leidende figuur in het moderne Nazi legioen en hoopt, met de hulp van ?Kameraden? in Zuid-Amerika en over heel de wereld, het Vierde Duitse Rijk te vestigen. Hij is niet van plan zijn droom zonder enige strijd op te geven.

Helaas is de film Secret Army & Kessler – Complete Collection niet gratis te downloaden, maar op dit moment is hij heel scherp geprijsd. Gratis films downloaden biedt u vele films gratis aan, maar de nieuwste films van 2013 zijn hierbij wel heel voordelig aan te schaffen via onze partner Bol.com. Deze film valt in de categorie Actie.

Zodra er betrouwbare en makkelijke diensten op de markt zijn waar u ook voordelig aan films kunt komen, alleen dan d.m.v. een internet download dan laten we dit weten. Tot dan vallen we toch terug op de klassieke DVD’s en Blu-rays die tevens een goede kwaliteit geven.

Prijs – 105.00
Download linkBekijk de film

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *