The Heavy

The HeavyTitel – The Heavy
Auteur
Omschrijving – ‘Boots’ Mason (Gary Stretch) is net uit de gevangenis ontslagen als hij nog één opdracht moet uitvoeren voor zijn opdrachtgever: een aanslag plegen op zijn eigen broer, een hoog geplaatste politicus. Tijdens de voorbereidingen wordt zijn pad steeds gekruist door criminelen en een corrupte politieagent (Vinnie Jones) die het op zijn leven heeft gemunt. Wanneer Boots in contact komt met een studente wiens flat hij wil gebruiken voor de aanslag komt hij er achter dat hij niemand kan vertrouwen en dat hij er alleen voor staat.

Helaas is de film The Heavy niet gratis te downloaden, maar op dit moment is hij heel scherp geprijsd. Gratis films downloaden biedt u vele films gratis aan, maar de nieuwste films van 2013 zijn hierbij wel heel voordelig aan te schaffen via onze partner Bol.com. Deze film valt in de categorie Actie.

Zodra er betrouwbare en makkelijke diensten op de markt zijn waar u ook voordelig aan films kunt komen, alleen dan d.m.v. een internet download dan laten we dit weten. Tot dan vallen we toch terug op de klassieke DVD’s en Blu-rays die tevens een goede kwaliteit geven.

Prijs – 8.49
Download linkBekijk de film

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *