Tracker

TrackerTitel – Tracker
Auteur
Omschrijving – Wanneer ex-soldaat Arjan (Ray Winstone) terugkeert vanuit de Boerenoorlog in Zuid Afrika naar het koloniale Nieuw Zeeland krijgt hij van het Engelse leger de opdracht om, tegen een beloning, de van moord verdachte Kereama (Temuera Morrison) op te sporen. Wat voor Arjen lijkt als een simpele missie loopt uit op een zenuwslopende en gevaarlijke achtervolging. Van zijn onschuld overtuigd lukt het Kereama keer op keer uit handen te blijven van Arjen, die inmiddels door het leger achterna wordt gezeten om Kereama uit te schakelen. Als Kereama gevangen wordt genomen en weer ontsnapt ontstaat er een band van wederzijds respect, waarbij Arjen steeds meer in de onschuld van Kereama gaat geloven. Beiden zullen zich tegenover hun achtervolgers moeten weren om levend terug te keren…

Helaas is de film Tracker niet gratis te downloaden, maar op dit moment is hij heel scherp geprijsd. Gratis films downloaden biedt u vele films gratis aan, maar de nieuwste films van 2013 zijn hierbij wel heel voordelig aan te schaffen via onze partner Bol.com. Deze film valt in de categorie Actie.

Zodra er betrouwbare en makkelijke diensten op de markt zijn waar u ook voordelig aan films kunt komen, alleen dan d.m.v. een internet download dan laten we dit weten. Tot dan vallen we toch terug op de klassieke DVD’s en Blu-rays die tevens een goede kwaliteit geven.

Prijs – 7.49
Download linkBekijk de film

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *