Trance

TranceTitel – Trance
Auteur
Omschrijving – Simon (James McAvoy) is een veilingmeester voor een gerenomeerd veilinghuis. Hij besluit om samen te gaan werken met een criminele bende om een zeer kostbaar kunstwerk te stelen. Maar als Simon bijkomt van een klap op zijn hoofd, opgelopen tijdens de roof, weet hij niet meer waar hij het schilderij verstopt heeft.

Als zelfs martelen geen antwoorden oplevert, schakelt de leider van de bende (Vincent Cassel) een hypnotherapeute (Rosario Dawson) in, om de donkerste uithoeken van Simons brein te doorgronden.

Naarmate zij dieper graaft in Simons beschadigde psyche worden de belangen groter en langzaamaan vervagen en verdwijnen de grenzen tussen verlangen, realiteit en hypnotische suggestie.

‘Trance’ is een film van Danny Boyle (‘Slumdog Millionaire’, ‘127 Hours’, ‘Trainspotting’). De hoofdrollen worden gespeeld door James McAvoy (‘X-Men First Class’), Vincent Cassel (‘Black Swan’) en Rosario Dawson (‘Sin City’).
Het script is geschreven door Joe Ahearne en John Hodges (‘The Beach’, ‘Trainspotting’, ‘Shallow Grave’). De muziek is gecomponeerd door Rick Smith van Underworld. Underworld was eerder onder andere verantwoodelijk voor de soundtrack van de film ‘Trainspotting’.

Helaas is de film Trance niet gratis te downloaden, maar op dit moment is hij heel scherp geprijsd. Gratis films downloaden biedt u vele films gratis aan, maar de nieuwste films van 2013 zijn hierbij wel heel voordelig aan te schaffen via onze partner Bol.com. Deze film valt in de categorie Actie.

Zodra er betrouwbare en makkelijke diensten op de markt zijn waar u ook voordelig aan films kunt komen, alleen dan d.m.v. een internet download dan laten we dit weten. Tot dan vallen we toch terug op de klassieke DVD’s en Blu-rays die tevens een goede kwaliteit geven.

Prijs – 19.99
Download linkBekijk de film

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *