49th Parallel

49th ParallelTitel – 49th Parallel
Auteur
Omschrijving – Deze spannende oorlogsthriller, gemaakt door het Engelse duo Michael Powell en Emeric Pressburger, wordt wereldwijd gezien als één van de meest belangrijke Tweede Wereldoorlog klassiekers. De film won in 1943 de Oscar voor beste originele verhaal en werd genomineerd voor beste scenario en beste film.

Zes bemanningsleden van een Duitse onderzeeër proberen, nadat hun boot door de Canadese kustwacht tot zinken is gebracht, de neutrale Verenigde Staten te bereiken. Hiertoe begaan ze de meest brute misdaden in deze uiterst propagandistische film, die nog vóór de Amerikaanse inmenging in de Tweede Wereldoorlog werd afgerond.

Helaas is de film 49th Parallel niet gratis te downloaden, maar op dit moment is hij heel scherp geprijsd. Gratis films downloaden biedt u vele films gratis aan, maar de nieuwste films van 2013 zijn hierbij wel heel voordelig aan te schaffen via onze partner Bol.com. Deze film valt in de categorie Actie.

Zodra er betrouwbare en makkelijke diensten op de markt zijn waar u ook voordelig aan films kunt komen, alleen dan d.m.v. een internet download dan laten we dit weten. Tot dan vallen we toch terug op de klassieke DVD’s en Blu-rays die tevens een goede kwaliteit geven.

Prijs – 7.99
Download linkBekijk de film

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *