Daylight

DaylightTitel – Daylight
Auteur
Omschrijving – Zet je schrap voor nonstop actie en suspens in de thriller Daylight van regisseur Rob Cohen! Sylvester Stallone moet in een race tegen de klok een groep forensen uit een tunnel 30 meter onder de Hudsonrivier loodsen.

Wanneer een ontploffing de tunnel van de buitenwereld afsluit, hangt het leven van de overlevenden aan een zijden draadje. Want naast het gevaar van de giftige dampen en brandhaarden dreigt de tunnel ook in te storten. Hun enige hoop berust in handen van Kit Latura (Stallone), voormalig teamleider bij de Medische Interventiedienst. Terwijl de wanden instorten en de tunnel zich met water begint te vullen, riskeert Latura zijn eigen leven om dat van de anderen te redden en te verhinderen dat de ramp escaleert tot een nog grotere katastrofe.

Amy Brenneman schittert naast Stallone in dit zinderende avontuur. Daylight combineert spectaculaire special effects met een naar de keel grijpende intensiteit. Het resultaat is een thriller die u op het puntje van uw stoel zal houden van begin tot eind.

Helaas is de film Daylight niet gratis te downloaden, maar op dit moment is hij heel scherp geprijsd. Gratis films downloaden biedt u vele films gratis aan, maar de nieuwste films van 2013 zijn hierbij wel heel voordelig aan te schaffen via onze partner Bol.com. Deze film valt in de categorie Actie.

Zodra er betrouwbare en makkelijke diensten op de markt zijn waar u ook voordelig aan films kunt komen, alleen dan d.m.v. een internet download dan laten we dit weten. Tot dan vallen we toch terug op de klassieke DVD’s en Blu-rays die tevens een goede kwaliteit geven.

Prijs – 17.99
Download linkBekijk de film

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *