Red & White Vrijheidstrilogie

Red & White VrijheidstrilogieTitel – Red & White Vrijheidstrilogie
Auteur
Omschrijving – Merah Putih, letterlijk rood en wit, is de naam van de Indonesische vlag. De gelijknamige trilogie is een wervelend, meeslepend epos over eenheid in diversiteit, zelfopoffering en heldenmoed. Deze vrijheidstrilogie verpulverde in Indonesië zelf alle records. Met een topbudget en de technische imput ven creatief talent uit wereldwijde blockbusters oogt de Merah Putih trilogie even spectaculair als een Hollywood productie.

Helaas is de film Red & White Vrijheidstrilogie niet gratis te downloaden, maar op dit moment is hij heel scherp geprijsd. Gratis films downloaden biedt u vele films gratis aan, maar de nieuwste films van 2013 zijn hierbij wel heel voordelig aan te schaffen via onze partner Bol.com. Deze film valt in de categorie Actie.

Zodra er betrouwbare en makkelijke diensten op de markt zijn waar u ook voordelig aan films kunt komen, alleen dan d.m.v. een internet download dan laten we dit weten. Tot dan vallen we toch terug op de klassieke DVD’s en Blu-rays die tevens een goede kwaliteit geven.

Prijs – 20.99
Download linkBekijk de film

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *